نکات آمادگی رایتینگ IELTS + شرایط گرفتن نمره بالا در آیلتس Writing

رایتینگ ایلتس در 2 ماژول اکادمیک و جنرال برگزار میشود و دارای 2 تسک می باشند. Writing ایلتس دارای پیچیدگی های خاص خود می باشد که برای گرفتن نمره مناسب نیاز به تسلط بر تکنیک های تخصصی هست و برای آن نیاز به آموزش مناسب، حل تمارین و سوالات مختلف استاندارد و شرکت در آزمون ماک قبل از آزمون واقعی می باشد که میتوانید از موسسه زبان بین المللی بانی بست کمک فراوانی بگیرید.

معرفی آزمون آیلتس

آزمون IELTS یکی از آزمون های بین المللی می باشد که در آن توانایی شما در مهارت های Listening، Reading، Writingو Speaking در کمتر از سه ساعت و در دو روز مختلف ارزیابی می شود. این آزمون دارای 2 نوع مختلف می باشد. انواع آزمون آیلتس:

  1. آکادمیک
  2. جنرال

در هنگام ثبت نام شما باید نوع مناسب را انتخاب کنید تا در آن نوع ارزیابی شوید. مثلا اگر برای ادامه تحصیل در خارج، اپلای برای بورسیه و گرفتن فرصت های مطالعاتی میخواهید اقدام کنید، قطعا نیاز به نوع Academic ایلتس دارید. در نوع آکادمیک موضوعات کاملا تخصصی و علمی می باشند ولی در نوع جنرال موضوعات عمومی و غیرتخصصی. در هردو نوع این آزمون بخش های لیسنینگ و اسپیکینگ یکسان هستند. اما بخش های ریدینگ و رایتینگ آیلتس متفاوت می باشند. در ادامه به بررسی ساختار رایتینگ آیلتس می پردازیم. با ما همراه باشید:

معرفی آیلتسWriting

یکی از بخش های آزمون آیلتس، بخش رایتینگ می باشد که مهارت نوشتاری شما را ارزیابی می کند. این بخش آزمون یک ساعت زمان دارد. در این 1 ساعت شما باید 2 رایتینگ بنویسید. رایتینگ آیلتس همانطور که گفته شد، دارای دو نوع است. نوع اول رایتینگ آکادمیک و نوع دوم رایتینگ جنرال. همانطور که گفته شد هنگام ثبت نام شما نوع ماژول آزمون را انتخاب کرده اید که آکادمیک میخواهید یا جنرال. همچنین مهارت رایتینگ آیلتس دارای دو task می باشد. در ادامه تمامی توضیحات در خصوص هر دو تسک ایلتس رایتینگ را توضیح خواهیم داد.

تسک رایتینگ آکادمیک آیلتس

تسک 1 رایتینگ آکادمیک IELTS: در task1 یک نمودار یا جدول به شما داده می شود. و از شما خواسته می شود که آن را در حداقل 150 کلمه در 20 دقیقه توصیف نمایید. مثلا یک نمودار در مورد روند رشد جمعیت در آمریکا در 5 سال اخیر که شما باید رشد و خیز ها، افت ها و روندها را با دقت و جزیات توضیح دهید.

تسک 2 رایتینگ آکادمیک IELTS: در task2 از شما خواسته می شود یک مقاله 40 دقیقه ای با 250 کلمه در مورد یک موضوع خاص بنویسید. مثلا باید بنویسید آیا با عقیم سازی افراد بی خانمان که دارای بیماری های مختلفی هستند موافق هستید یا مخالف و استدلال ها، مثال ها، تجربیات و نظرهای مختلف خود را در این موضوع به صورت ساختار یافته بیان کنید.

نکته مهم:

هردو تسک ها باید به زبان رسمی و با اصول وقوائد رایتینگ نوشته شود. در رایتینگ داشتن یک استراتژی مناسب و مسلط بودن بر تکنیک های writing بسیار مهم در گرفتن نمره می باشد.

بخش رایتینگ جنرال آیلتس سبکی شخصی تر و روزمره تر نسبت به رایتینگ آکادمیک دارد. به این صورت که داوطلب بعد از تکمیل یک جدول یا نمودار، باید بتواند توانایی خود را برای ارائه راه حل برای یک مشکل اثبات نماید.

Task های مهارت رایتینگ جنرال آزمون آیلتس:

تسک1: در task1 یک عنوان به داوطلب داده می شود و از او خواسته می شود که با توجه به آن یک نامه (شخصی، نیمه رسمی و یا رسمی) بنویسد. در این نامه اطلاعاتی را درخواست کند و یا یک وضعیت را توضیح دهد.

تسک 2: در task2 از داوطلب خواسته می شود یک مقاله در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد. پاسخ به این Task می تواند بصورت شخصی باشد.

فرمت آزمون Writing جنرال: مهارت رایتینگ جنرال آزمون آیلتس دارای دو Task می باشد که باید تکمیل شوند.

نکته مهم:

پاسخ ها باید در برگه پاسخنامه ایلتس بطور کامل و منظم نوشته شوند. اگر شما پاسخ ها را در دفترچه سوالات بنویسید، از آنجایی که دفترچه سوالات توسط ممتحن تصحیح نمی شود، شما نمره آن بخش را از دست می دهید. یعنی با توجه به مدت کوتاه آزمون، زمانی برای انتقال نوشته های رایتینگ شما به پاسخنامه وجود نخواهد بود، پس از ابتدا نیاز هست که با استراتژی مناسب و برنامه مشخص، با دقت از ابتدا در پاسخنامه جواب را بدهید.

Task1 آزمون رایتینگ آکادمیک:

در Task1 آزمون رایتینگ آیلتس آکادمیک از شما خواسته می شود تا برخی از اطلاعات بصری در مورد انواع نمودار، جدول، فرایند و مقایسه را در 150 کلمه و در 20 دقیقه توصیف، و به سبک رسمی در برگه پاسخ نامه وارد نمایید. رایتینگ شما نباید کمتر از 150 کلمه باشد. زیرا باعث جریمه و کسر نمره می شود. ولی تا 20 لغت بیشتر از حد مجاز مشکلی ندارد. با توجه به اینکه شما برای نوشتن بیش از 150 کلمه جریمه نمی شوید، ولی حتما دقت کنید تا میزان تایم زیادی برای این بخش اختصاص ندهید. حداکثر 20 دقیقه با بازخوانی و رفع مشکلات کافی است.

تسک1 رایتینگ آیلتس به منظور بررسی و ارزیابی توانایی شما در شناسایی اطلاعات مربوط به نمودار ها و جداول ارایه شده به سبک آکادمیک و رسمی است. در اینجا حرفی از نظر شخصی و تحلیل های برداشت شما از نمودار ها مطرح نیست. بلکه فقط و فقط باید موارد را به شکل مناسب و کاربردی به صورت دقیق براساس نمودارها بیان کنیم.

Task2 آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال:

هر دو آزمون رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال task2بسیار مشابه هم می باشد. در Task2 از شما خواسته می شود که یک رایتینگ بنویسید و دیدگاه، استدلال و نظر خود را در قالب یک مقاله با موضوعیت یک مساله اجتماعی با 250 کلمه در حدود 40 دقیقه بنویسد. به شما موضوعی داده می شود که باید با دقت آن را مطالعه کنید و یک متن کامل و مرتبط با آن به سبک آکادمیک بنویسد. به عنوان مثال، اگر موضوع کاربرد اینترنت در سواد و سطح کیفیت آموزش دانشجویان باشد، شما باید روی این جنبه تمرکز کنید و نباید به طور کلی در مورد اینترنت و یا کامپیوتر ها بنویسد.

پاسخ شما نباید کمتر از 250 کلمه باشد. زیرا باعث جریمه شدن شما می شود. با توجه به اینکه شما برای نوشتن بیش از 250 کلمه جریمه نمی شوید، و تا 270 لغت هم بدون مشکل خواهد بود، باید به خاطر داشته باشید که اگر پاسخ بسیار طولانی بنویسید ممکن است در پایان وقت برای بررسی و تصحیح نداشته باشید. این مورد که بررسی کنید و اشتباهات خود را اصلاح کنید بسیار مهم می باشد. معمولا براساس تجربه ما در بانی بست، بالای 7 مورد در هر رایتینگ در هنگام بازخوانی اصلاح می شوند. حالا شما بگویید آیا اهمیت ندارد؟

پاسخ های شما نباید خارج از موضوع باشد. چرا که به دلیل بی ربط بودن پاسخ نمره Task Response و Task Achievement را از دست می دهید دقیقاً مثل تسک 1. پاسخ ها نباید کپی باشند. زیرا باعث می شود که به دلیل سرقت ادبی به شدت مجازات شوید این مورد هم دقیقاً مثل تسک 1 می باشد.

مهارت مورد نیاز برای task2 آزمون رایتینگ تسک 2 آیلتس بررسی و ارزیابی توانایی شما در ارائه یک استدلال روشن، مرتبط، سازمان یافته، رسمی و همچنین ارائه شواهد یا مثال هایی برای حمایت از ایده ها و استفاده دقیق از زبان می باشد. شما باید بتوانید برای نظریات و ایده های خود دلیل و مثال های کافی بیاورید تا از آن ها حمایت کنند.

تفاوت آزمون رایتینگ آکادمیک و جنرال IELTS

در task1 آزمون رایتینگ آکادمیک IELTS باید یک گزارش یا Report نوشته شود که رسمی است ولی در task1 آزمون رایتینگ جنرال باید یک نامه نوشته شود که می تواند رسمی یا نیمه رسمی باشد.

نکات مهم در Writing آیلتس

دقت داشته باشید پاسخ ها نباید خارج از موضوع باشد. چرا که شما به دلیل بی ربط بودن پاسخ نمره Task Response و Task Achievement را از دست می دهید. تسک اچیومنت یکی از مهم ترین فاکتور های نمره دهی رایتینگ ایلتس می باشد.

پاسخ ها نباید کپی شده باشند. زیرا باعث می شود که شما به دلیل سرقت ادبی به شدت مجازات شوید. پس جملات را حفظ نکنید. هرگز کلمات تکراری استفاده نکنید. چراکه نمره lexical resources شما کاهش پیدا میکند. حتما سعی کنید از کلمات پیچیده تر و حرفه ای تر به کار ببرید. ولی در عین حال حتما از دیکته و نوع استفاده آن در جمله مطمئن باشید.

از طرف دیگر بحث گرامر پیش میاید. سعی کنید گرامر های مناسب انتخاب کنید. هر گرامر کاربرد خاص خود را دارد. مثلا برای آینده انواع مختلف گرامر را داریم که هر کدام مفهوم خاص خود را می رساند. همچنین از درستی به کار بردن گرامر ها مطمئن شوید تا نمره شما کسر نشود.

به عنوان نکته آخر باید گفته شود که تمامی این موارد که از کجا شروع کنیم برای نوشتن رایتینگ، چطور توضیح دهیم، چطور شرایط و قوائد را رعایت کنیم تا نمره عالی را دریافت کنیم، با چه استراتژی بنویسیم و همه و همه نیاز به مسلط بودن به تکنیک های رایتینگ IELTS می باشند. درواقع بدون تکنیک های رایتینگ شاید حداکثر شانس شما برای کسب نمره، نمره 5.5 باشد ولی با تکنیک های خاص می توان آن را به نمرات بسیار بهتری اصلاح کرد و حتی نمره 9 رایتینگ را گرفت. برای یادگیری تمامی نکات و تکنیک های نام برده شده رایتینگ آیلتس، دوره های پر انرژی و تخصصی آیلتس مستر را پیشنهاد می کنیم که بسیاری از زبان آموزان از کشورهای مختلف در مدت کوتاه نتیجه عالی گرفته اند. البته که دوره IELTS Writing MASTER ، فقط در 6 جلسه با پشتیبانی اختصاصی و تضمین قیمت و کیفیت با اطمینان از خاص ترین و کاربردی ترین دوره های آنلاین هستند.

سیستم نمره دهی آزمون رایتینگ:

هر Task رایتینگ به طور مستقل ارزیابی می شود. اهمیت ارزیابی task2 نسبت به task1 تاثیر 2 برابری در نمره دهی دارد. یعنی میزان تاثییر تسک 1 نصف تاثییر تسک 2 می باشد. به عبارت دیگر تسک 2 ضریب 2 برابری دارد.

پاسخ های شما توسط چند ممتحنین ایلتس ارزیابی می شوند. همه ممتحنین آیلتس دارای مدارک آموزشی مرتبط هستند و به عنوان ممتحن توسط مراکز آزمون آیلتس استخدام می شوند و توسط شورای بریتانیا یا IDP: IELTS استرالیا تایید شده هستند. ولی این دلیل بر نداشتن خطا نمی باشد و در صورت بروز هر مشکل در نمره دهی، شما می توانید درخواست بازبینی دوباره بدهید.

سیستم نمره دهی رایتینگ آیلتس برای هر دو نوع آکادمیک و جنرال بر اساس معیارهایی مورد ارزیابی قرار می گیرد. در ادامه به بررسی معیارهای نمره دهی رایتینگ آیلتس می پردازیم:

  1. Task Achievement
  2. Coherence & Cohesion
  3. Lexical Resourses
  4. Grammatical range & resources

همانطور که مشاهده می کنید، 4 فاکتور اصلی در سیستم نمره دهی هردو تسک IELTS تاثییر گذار هستند.

Task Achievement: یا به عبارت دیگر تسک اچیومنت، یکی از معیارهای نمره دهی رایتینگ آزمون ایلتس می باشد. به این صورت که در آزمون رایتینگ شما برای اینکه بتوانید یک متن 150 کلمه ای بنویسد باید بتواند نمودار یا تصویر را بطور کامل درک نماید تا پاسخ مناسب و دقیق و مرتبط بدهید. همچنین در ماژول جنران به همین شکل، باید نیاز به نوشتن نامه، هدف نوشتن و درخواست های تسک را متوجه شوید تا کاملا مرتبط با موضوع بنویسید.

Coherence and cohesion: پیوستگی و انسجام یکی دیگر از معیارهای رایتینگ آزمون آیلتس می باشد به طوری که وضوح و روانی رایتینگ را مورد ارزیابی قرار می دهد. شما باید با یک استراتژی مناسب و ریتم منطقی مطالب را بنویسید. به گونه ای که شما باید بتوانید در رایتینگ مطالب و ایده های خود را بصورت منطقی بیان کنید. و در پاراگراف بندی و ساختار دهی رایتینگ بصورت حرفه ای عمل کنید. شما باید بتوانید از عبارات، حروف ربط و ضمایر برای شفاف سازی مفهوم به درستی استفاده نمایید. پس در مجموع تمامی ساختار های پاراگراف بندی، ریتم و استراتژی رایتینگ، هماهنگی مفهوم جملات و جان کلام علاوه بر علائم دستوری جمله در این فاکتور سنجیده شوند.

Lexical resource: دامنه واژگانی یا همان LR (منبع واژگان) یکی دیگر از چهار معیار ارزیابی نمره دهی در رایتینگ آزمون آیلتس می باشد که یک چهارم از نمره کل رایتینگ را شامل می شود. به این صورت که شما باید بتوانید از طیف وسیعی از واژگان با دقت و به تناسب در متن رایتینگ خود استفاده نمایید. پس همانطوری که متوجه شدید شامل وجوه گستره لغات، دقت در معنی و چگونگی کاربرد لغات، دیکته و سایر موارد لغوی می باشد.

Grammatical range and accuracy: یکی دیگر از معیارهای سنجش و نمره دهی رایتینگ آزمون آیلتس دامنه و دقت گرامر یا همان قوائد زبان انگلیسی می باشد. شما باید بتوانید با توجه به موضوع از گرامر ها بطور دقیق، صحیح و متنوع استفاده نمایید. همانطور که در بالا ذکر شد، هر گرامر کاربرد مناسب خود را دارد پس در انتخاب آن ها دقت باید کنید.

با توجه به موارد ذکر شده حالا باید متوجه شویم که سطح ما در چه وضعیتی قرار دارد که بتوانیم با توجه به نیاز خود برای ایلتس آماده شویم.

آزمون ماک چیست؟

آزمون ماک IELTS مشابه امتحانات اصلی بین المللی زبان است که به شکل آزمایشی و برای سنجش میزان معلومات شما در مقایسه با استانداردهای جهانی قبل از ورود به امتحانات اصلی برگزار میگردد.

آزمون ماک آیلتس دقیقاً شبیه آزمون رسمی ایلتس می باشد و به عبارت دیگر آزمون اصلی را شبیه سازی می کند. ساختار آن از لحاظ سختی و آسانی یکسان است و نمره تقریبا یکسانی نیز دارد و زمان بندی آن هم دقیقاً مثل آزمون اصلی آیلتس است. اکثر زبان آموزان، برای آمادگی در آزمون آیلتس از آزمون های ماک استفاده می کنند و بعد وارد آزمون واقعی می شوند. در نتیجه آزمون آزمایشی ایلتس یک ابزار عالی برای آمادگی در این امتحان می باشد.

یک مرحله ضروری برای آمادگی در این آزمون شرکت و آنالیز آزمون ماک است. با نتایج این ازمون شما نقاط قوت و ضعف خود را پیدا می کنید و می توانید روی آن ها تمرکز کنید و آن ها را اصلاح نمایید تا نمرات بهتری کسب کنید.

چه کسانی باید آزمون ماک آیلتس بدهند؟

بهتر است تمامی افرادی که برای گرفتن مدرک ایلتس تلاش می کنند، در شبیه ساز ها شرکت کنند و مهارت های خود را بسنجند.

کجا رایگان و بدون دردسر ماک آنلاین آیلتس می توان داد؟

برای تقویت رایتینگ و 3 مهارت ایلتس قطعا نیاز به دیدن تست های مختلف، بررسی و آنالیز پاسخ ها، و تست های ماک رایتینگ استانداردی هستید. موسسات فراوانی درحال برگزاری ماک هستند ولی یک مورد خاص هست که منابع بسیار مناسبی برای یادگیری تکنیک ها، بررسی و آنالیز نمونه سوالات مهم و پاسخ ها با نمره های آن ها و کلی مطالب آموزشی به صورت رایگان برای شما انتشار می دهند که پیشنهاد می شود حتما از مطالب این مجموعه استفاده کنید. در موسسه زبان بین المللی بانی بست آزمون های ماک آنلاین هم به صورت آنلاین و رایگان برگزار میشود که می توانید از آن ها استفاده ببرید.

برخی از ویژگی های شرکت در آزمون آزمایشی IELTS

همانطور که ذکر شد آزمون ماک دارای ویژگی های فراوانی هستند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:

  • آشنایی با ساختار و سوالات رایتینگ ایلتس
  • اصلاح مدیریت زمان و دقت
  • روش برگزاری و همه نکات مهم راجب بخش های مختلف آزمون
  • شناسایی نقاط ضعف و بهبود آن ها
  • جلوگیری از غافلگیری در روز امتحان واقعی

حرف آخر

رایتینگ ایلتس در 2 ماژول اکادمیک و جنرال برگزار میشود و دارای 2 تسک می باشند. Writing ایلتس دارای پیچیدگی های خاص خود می باشد که برای گرفتن نمره مناسب نیاز به تسلط بر تکنیک های تخصصی هست و برای آن نیاز به آموزش مناسب، حل تمارین و سوالات مختلف استاندارد و شرکت در آزمون ماک قبل از آزمون واقعی می باشد که میتوانید از موسسه زبان بین المللی بانی بست کمک فراوانی بگیرید.

akun pro china akun pro hongkong akun pro filipina akun pro jepang akun pro kamboja akun pro malaysia akun pro myanmar akun pro rusiaakun pro thailand akun pro vietnam slot server rusia slot server malaysia slot luar negeri akun pro jepang akun pro jepang slot server thailand slot server luar slot server kamboja slot server thailand link server asia link server internasional link server sensasional akun pro rusia akun pro jepang akun pro prancis akun pro thailand slot server luar slot server thailand slot server amerika slot server prancis slot server hongkong slot server jepang slot server malaysia slot server myanmar slot server vietnam slot server rusia slot luar negeri slot server jepang slot server kamboja slot server myanmar slot server rusia slot server thailand slot server thailand slot luar negeri akun pro filipina akun pro myanmar akun pro malaysia akun pro rusia slot server malaysia slot server rusia slot server china slot server hongkong slot server jepang slot server kamboja slot server korea slot server malaysia slot server myanmar slot server prancis slot server rusia slot server thailand